НАП Стара Загора обслужи над 45 000 клиенти от началото на годинaта

STZAGORA.NET
*
От началото на данъчно-осигурителната кампания за 2015 г. в офиса на НАП в Стара Загора са обслужени над 45 600 клиенти. Средно на ден инспекторите са предоставили услуги на 556 клиенти, а в последния месец на данъчната кампания – април, през офиса на НАП са преминали 12 267 лица (средно по 613 човека на ден).

По данни от системата за управление на опашките средното време за получаване на услуга е било 12 минути, а времето за изчакване на ред е 7 минути. Сред най-често ползваните услуги са: подаване на видове декларации – данъчни и осигурителни, консултиране на здравно-осигурителен статус и получаване на персонален идентификационен код (ПИК).

НАП предлага електронна справка за задължения на сайта си www.nap.bg, като за целта е необходим електронен подпис или безплатният персонален идентификационен код (ПИК).

Информация за всички услуги, предлагани от НАП, може да бъде получена всеки работен ден на цената на градски разговор и от информационния център на НАП на тел. 0 700 18 700.
#vvv

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн