НАП подари фотоапарат срещу събрани касови бележки

STZAGORA.NET
*
Над 640 ученици от Стара Загора получиха познания за данъчната и осигурителна система в България. В хода на кампанията „Влез в час с данъците 2“ в Града на липите се включиха 4 общообразователни училища: НУМСИ „Христина Морфова”, ГПЧЕ „Ромен Ролан”, ПГСАГ „Лубор Байер” и СОУ”Жележник”. Учебните часове преминаха при сериозен интерес и участие на учениците от гимназиалните класове. Успехът на проекта се случи благодарение на подкрепата на директора на РИО Стара Загора Донка Симеонова, директорите на горепосочените училища и „Глобални библиотеки”. Екипът на НАП Стара Загора е благодарен за създадената организация и безпроблемно провеждане на лекциите.

Иван Йорданов е победителят в третия етап от играта „Парола: Касова бележка“. Десетокласникът от ГПЧЕ „Н. Вапцаров” в Шумен получи своята награда – фотоапарат. Иван участва в третия етап на играта със 149 касови бележки. От началото на играта до момента са се включили над 1800 участници, които са регистрирали около 350 000 касови бележки за близо 3 млн. лева.

В Стара Загора най-активни и с най-голям брой регистрирани касови бележки са учениците от 4 ОУ „Кирил Христов” и ГПЧЕ „Ромен Ролан”. До момента от града в играта са регистрирани 13 000 фискални бона.

Още 2 награди очакват участниците в надпреварата. През април цифров фотоапарат, а в края на месец май ще бъде изтеглена и голямата награда – плейстейшън. Според регламента на играта до 31 май всеки ученик в България може да регистрира неограничен брой касови бележки чрез специално разработен софтуер. Приложението е достъпно на фенстраницата на кампанията във Facebook, както и безплатно за телефони с операционни системи Android и IOS. Колкото повече фискални бонове се регистрират от един участник, толкова по-голям е шансът той да спечели една от наградите. Стойността на покупката не е от значение. Важно условие е учениците да съхраняват касовите бележки, които регистрират. Повече информация за играта и прокета на НАП може да бъде намерена на фенстраницата на кампанията във Facebook.
#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн