Ева Паунова беше избрана за евродепутат на годината

STZAGORA.NET
Тя е единственият български евродепутат с награда от списание “Парламент” за 2015
*

*
Ева Паунова от ГЕРБ/ЕНП беше избрана за евродепутат на годината в най-престижния конкурс за принос към работата на Европейския парламент в категорията „Най-добър новодошъл евроепутат“. Наградата, присъдена от списание „Парламент“, беше в най-оспорваната от 18-те категории, като г-жа Паунова се състезаваше с още четирима нейни колеги.

При приемането на наградата, Ева Паунова благодари на всички граждани и съмишленици, които ежедневно я подкрепят и вдъхновяват със своите идеи и предложения. Тя също изказа своята признателност към колегите си от Европейската народна партия, с които работи отлично в Брюксел. „Благодаря и на партия ГЕРБ за това, че дава възможност на хора от моето поколение да развиваме и доказваме своя потенциал на европейско ниво. Посвещавам наградата на екипа на ГЕРБ, който работи за стабилна, отговорна и модерна България – подчерта младата евродепутатка. – Наградата за най-добър евродепутат на годината е оценка не само за мен, а и за това, че България може да бъде фактор в Европа.” Според нея това ще я мотивира още повече да работи, така че след четири години да имаме Европа на младите предприемачи, на дигиталните технологии и силна икономика.

*
Ева Паунова е единственият български евродепутат с награда в класацията на списание „Парламент“ за 2015 година. Наградите се присъждат за десета поредна година, като отличават членовете на ЕП с най-големи постижения в своите сфери. Друг евродепутат от ГЕРБ, който беше награден в миналото издание на класацията през 2014 г., беше Мария Габриел, която беше отличена за постиженията си в областта на равенството на половете и правата на жените.
#социални бутони


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн