Изпълнителната комисия на ГЕРБ обяви новите общински ръководства на партията в Старозагорска област

STZAGORA.NEТ
Със свое решение от 24 февруари 2015 г. Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ утвърди броя и състава на общинските ръководства за Област Стара Загора. Според устава на ГЕРБ мандатът им е 4-годишен.

Новото общинско ръководство в Стара Загора се състои от 15 души. За председател е утвърден Емил Христов, който заемаше поста и досега, а за организационен секретар Николай Диков. Членове на ръководството са: Андон Андонов, Гино Гинов, д-р Даниел Вълчев, Дарина Гайдарова, Диян Димитров, Иван Велев, Маноил Манев, Мариана Кръстева, Милена Стоянова-Желева, Павел Хаджийски, Пламен Русев, Таньо Брайков и Христина Милчева.

Общинското ръководство в Казанлък е от девет души. За общински ръководител е утвърдена Галина Стоянова – кмет на града и досегашен общински лидер на ГЕРБ. За организационен секретар е избрана Радиана Стефанова. Членове на ръководството са: Аксения Тилева, Апостол Терзиев, Боян Каличков, Димитър Баяслиев, Лилия Цонкова, Николай Златанов и Петко Карагитлиев.

За общински председател на ГЕРБ в Гълъбово е преизбран Дралчо Донев. Длъжността организационен секретар се заема от Марин Радев.

За общински ръководител в Раднево е утвърден д-р Румен Йовчев, а за организационен секретар юристът Мирослав Вълев.

В Чирпан Изпълнителната комисия на ГЕРБ преизбра Христо Стефанов за общински ръководител и Катя Рабаджиева за организационен секретар.

Общински председател в Павел баня е Христо Чаушев, който заемаше поста и досега. Организационен секретар е Христина Ангелова.

За общински председател на ГЕРБ в Мъглиж е утвърден Душо Гавазов, а за организационен секретар Стела Славчева.

Димитър Драчев е преизбран за общински ръководител в Гурково. Организационен секретар на местната организация е Красимир Гергов.

В Николаево за общински ръководител е утвърден Николай Кънев, а за секретар Румяна Чергеланова.

В Опан Изпълнителната комисия на ГЕРБ избра Елка Бонева за общински ръководител. Иван Иванов е организационен секретар.

За общински председател в Братя Даскалови е утвърден Стоян Вълчев, а за организационен секретар Емил Филипов.
#

бутони за споделяне

1 коментар on “Изпълнителната комисия на ГЕРБ обяви новите общински ръководства на партията в Старозагорска област”

  • илко1 wrote on 26 февруари, 2015, 18:33

    Ха……тука виждам хора от други партии….


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн