С огромна мартеница се похвалиха децата от ОУ “Кирил Христов” на областния управител Георги Ранов

STZAGORA.NEТ


*
Областният управител инж. Георги Ранов и неговата заместничка Мариана Кръстева гостуваха днес на децата и преподавателите от старозагорското ОУ „Кирил Христов”. Те видяха дългата 3.20 м мартеница, изработена от момичетата и момчетата на II „а” клас от близо 3 кг прежда. Идеята за огромната мартеница е на директора на училището г-н Балакчиев. В момента тя е поставена в едно от фоайетата на школото, но предстои да бъде преместена в Драматичния театър, където ще може да бъде видяна от повече старозагорци.

Празникът в ОУ „Кирил Христов” започна с кратка програма. Малките ученици пяха и рецитираха стихове за Баба Марта. След това инж. Ранов и г-жа Кръстева получиха мартенички, а те от своя страна подариха на децата лакомства. По-късно областният управител и неговата заместничка разгледаха обновената и модерна база на училището.


#vvv

социални бутони

1 коментар on “С огромна мартеница се похвалиха децата от ОУ “Кирил Христов” на областния управител Георги Ранов”

  • Анонимен wrote on 26 февруари, 2015, 12:55

    Попитайте г-н директора колко седмикласници има приети в минали години в профилирани училища?Мартеници лесно се правят-качеството на учебния им процес нещо куца по мнение на голяма част от родителите!?


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн