Съюзът на офицерите и сержантите от запаса и резерва в Стара Загора отчете успешна 2014 година

STZAGORA.NET



*
Председателят на Общинския съвет в Стара Загора Емил Христов участва в разширено заседание на Областния съвет на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва. В качеството си на член на ОС на съюза той изслуша отчетния доклад за дейностите, които са извършили активистите през изминалата година. Днес в зала 1 на Община Стара Загора полк. Стефан Пенев, председател на Областния съвет и зам.-председател на Централния съвет на съюза, обобщи мястото, което заема СОСЗР в обществения живот, като стабилно и важно.

Полк. Пенев припомни реализираните инициативи, свързани с изграждане на паметници и паметни плочи на загиналите във войните в различни населени места на територията на област Стара Загора.

По време на заседанието бе отчетен добър резултат от провежданите през периода тематични конференции, обучения и семинари. Активността на членовете на СОСЗР спомага за изграждане на стабилна гражданска позиция по въпросите, които вълнуват българското общество, стана ясно от думите на полк. Стефан Пенев. Той допълни, че СОСЗР продължава да действа за подобряване на социалните условия на запасното войнство и поддържане на родолюбива дейност.

По време на разширеното заседание бе обсъдено и гласувано направлението и плана на работа на Областния съвет, Управителния съвет и областната организация за текущата година.
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн