Мазилка от таван падна върху ученици от ПМГ – Стара Загора в час

STZAGORA.NET



Парче мазилка се отлепи днес от тавана на една от класните стаи в Природо-математическата гимназия в Стара Загора и падна върху ученици в час по английски език, съобщи Нова телевизия. Откъртеното се е стоварило в непосредствена близост до две момичета от 8 “В” клас – Йоана и Кристина. Едното от тях е усетило удар по главата си, но и двете са живи и здрави, макар и в лек стрес от случилото се. Веднага след инцидента преподавателката Юлияна Господинова е извела класа от стаята и децата са продължили заниманията си в друго помещение.

Класната стая се намира на последния, четвърти етаж на гимназията. Мазилката е поддала вследствие на лекия дъжд, който вали в Стара Загора. Влагата с времето е достигнала и до долните етажи на отдавна неремонтираната сграда. Проектът за обновяването й е готов, но средства за изпълнението се очаква да дойдат по европейските програми.
#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн