Областната комисия по автомобилен транспорт утвърди маршрутни разписания от областната транспортна схема, квота на Община Павел баня

STZAGORA.NEТ

Заседанието в Областна администрация Стара Загора бе водено от Маноил Манев – зам.-областен управител и председател на Комисията. Акцент в дневния ред бяха внесените за разглеждане от Община Павел баня нови маршрутни разписания от областната транспортна схема.

Членовете на комисията се запознаха обстойно с предоставените схеми за поставяне на автобусни спирки на територията на община Павел баня, както и с други съпътстващи документи и гласуваха маршрутните разписания, квота на Община Павел баня.

Маноил Манев изказа удовлетворение, че е решен успешно дългосрочен проблем, съществуващ от години. Той изрази удовлетворение от създалият се дух на ползотворна работа и сподели надеждата за още по-оперативна дейност на комисията занапред, при зачитане интересите на всички страни, като на първо място следва да се поставят интересите на гражданите.
#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн