Покана към старозагорци за участие в информационна среща с министър Лиляна Павлова и кмета Живко Тодоро по програмата за саниране на жилища

STZAGORA.NEТ
На 30.01.2015 г. (петък) от 17.00 ч. в зала „П.Р.Славейков“ на Община Стара Загора ще се проведе среща с участието на министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова и кмета на Стара Загора Живко Тодоров.

По време на срещата ще бъдат разяснени условията за участие в реализацията на Националната програма за обновяване на многофамилни жилищни сгради, строени по индустриален способ (ЕПЖС, ЕПК, ППП).

На срещата са поканени да присъстват всички заинтересовани лица – домоуправители, председатели на Сдружения на собствениците, представители на строителни фирми, проектантски и архитектурни сдружения и др.

Входът е свободен.

ОБЩИНА СТАРА ЗАГОРА
#

бутон за социални мрежи

2 коментари on “Покана към старозагорци за участие в информационна среща с министър Лиляна Павлова и кмета Живко Тодоро по програмата за саниране на жилища”

  • Николай wrote on 26 януари, 2015, 21:48

    Къде се намира тази зала „П.Р.Славейков“ на Община Стара Загора. Моля, напишете адреса или района, където се намира. И как се стига до там.

  • admin wrote on 26 януари, 2015, 23:34

    Заставате с лице към официалния вход на Община Стара Загора, на два метра от него. Обръщате се на 90 градуса наляво (на запад). Вървите 30-40 метра и влизате във вратата насреща. Качвате се по стълбите на втория етаж. Там е входът на зала “Славейков”. Може да се заходи и директно от главната, по стълбите, както е показано със стрелка на снимката (кликнете тук >>>)


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн