На 7 февруари – благотворителен концерт „Надежда за Ванко“ с участието на плеяда български звезди

STZAGORA.NET

На 27 януари (вторник) от 11.00 ч. в Зала 2 на Община Стара Загора пресконференция ще дадат организаторите на благотворителния концерт „Надежда за Ванко“.

Иванко Тодоров е баща на Гергана Тодорова, която прославя Стара Загора с участието си в редица национални и международни конкурси. Той се нуждае от лечение в клиника в Истанбул, а необходимата сума от 150 хил. лв. е непосилна за семейството му.

Организатори на проявата са Община Стара Загора, Сдружение „Самаряни“, МОС и др.

* * *
Български звезди вдъхват надежда на Иванко Тодоров

Отново имаме шанс да вдъхнем надежда, да подарим обич, да заявим съпричастност!

Ванко не е сам в битката. Отново ще му докажем това на 7-ми февруари, 2015 г. от 18:30 часа. Ще се съберем заедно в Държавна опера Стара Загора, за да изразим подкрепата и обичта си.

Ще празнуваме здравето и живота с музика и танци! Много български звезди подкрепиха безусловно каузата на семейството: Тони Димитрова, Теди Кацарова, Йоанна Драгнева, Орлин Павлов, Георги Дюлгеров, Ралица от “Тоника”, вокална група “Звездопад”. Със специални участия ще се включат и малките-големи звездички, познати от “Шоуто на Слави”: Симона и Тереза. Гери също ще пее за баща си. Разбира се, Крисия ще ни зарадва отново с песента-победител в детската Евровизия. А танцовите изпълнения ще ни бъдат подарени от Клуб по народни танци “Загорци”, Школа по латиноамерикански танци и Мажоретен състав към ЦНКИ.

Ще има и още изненади, но няма как да издадем всичко, нали?

Нямаме думи, с които да изразим благодарността си към всички хора, институции, организации, личности, които се включиха в организацията на този концерт и действаха като един човек – в пълна хармония! Както обичаме да казваме: “Преживяхме поредното чудо!”.

Входът е с покани, които се разпространяват от Сдружение “Самаряни”. Телефон за връзка: 042/ 621 083. Дарителската такса е на минимална стойност от 10 лв.
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн