Областната администрация взе сертификат за качество на работата по ISO 9001:2008

STZAGORA.NET

Областният управител инж. Георги Ранов получи сертификат за съответствие на системата за управление на качеството на Областна администрация Стара Загора с изискванията на стандарта ISO 9001:2008

След успешно приключил одит, Органът по сертификация на системи за управление към ЦИЕС ЕООД връчи на инж. Георги Ранов издадения сертификат за съответствие на системата за управление на качеството на Областна администрация Стара Загора с изискванията на стандарта ISO 9001:2008 .

Полученият документ е доказателство, че процесите в Областна администрация протичат ефикасно, съгласно изискванията на приложимия стандарт, при стриктно спазване на законодателните разпоредби. Документът е признание и за качеството на работата на служителите в институцията.

Сертификацията на система за управление е доброволен акт, но е конкурентно предимство и увеличава доверието на гражданите към предлаганите услуги.
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн