Община Стара Загора с приз „Работодател – партньор на Министерството на отбраната 2014 г.“

STZAGORA.NET
Община Стара Загора бе отличена с приза „Работодател – партньор на Министерството на отбраната 2014 г.“. Наградата се учредява за първи път, като част от грижата на МО за социална адаптация към цивилния живот на военнослужещите, които напускат състава на въоръжените сили.

На церемонията по връчването на наградите участваха секретарят на Община Стара Загора Цена Велкова, зам.-министърът на отбраната Десислава Йосифова, началникът на отбраната вицеадмирал Румен Николов, постоянният секретар по отбраната Добромир Тотев, представители на отличени институции и фирми от цялата страна.

Учредяването на приза „Работодател – партьор на Министерството на отбраната 2014 г.“ е доказателство, че там където има силни институции и личности, има и грижа за хората и тяхното бъдеще, подчерта Цена Велкова. Тя поздрави организаторите и всички наградени от името на кмета Живко Тодоров и подчерта, че Община Стара Загора винаги е давали шанс за развитие на можещите и знаещи хора. Сред тях като доказани специалисти са служителите, които са напуснали редовете на българската армия.
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн