„ТЕЦ Марица изток 2” ЕАД направи ценни подаръци на социалните домове в община Стара Загора за Рождество

STZAGORA.NEТ

200 деца от социални домове на територията на община Стара Загора ще имат поне още един повод за усмивка на Коледа, благодарение на най-голямата топлоелектрическа централа в България – „ТЕЦ Марица-изток 2” ЕАД.

През декември малки, големи и още по-големи имаха възможност да гледат най-актуалните кинопрожекции, предлагани последните месеци – анимацията „Пингвините от Мадагаскар”, актуалното заглавие „Шефове-гадняри” и хитът на сезона „Игрите на глада“. Прожекциите са подарък от „ТЕЦ Марица-изток 2” ЕАД за децата от домовете и защото, когато става въпрос за кино, някак не върви без пуканки и напитка, от централата помислиха и за това.

Освен кинопрожекциите „ТЕЦ Марица-изток 2” ЕАД подари на всеки един от домовете и техника, съобразно нуждите и желанията на децата и ръководителите в социалните заведения. Фурна за вграждане е осигурена в дом „Незабравка”, където след ремонт социалното заведение вече е превърнато в жилище от защитен тип, а в кухненския бокс липсваше точно такава техника. 50-инчов телевизор, буквално като видеостена, пък радва децата в Дом „Българка”. За дом „Теофано Попова” „ТЕЦ Марица-изток 2” ЕАД закупи автоматична перална машина. За децата от Дом „Мария Терезия” „зелените” училища ще носят още по-големи емоции и спомени благодарение на четирите фотоапарата, подарък от централата. С тях ще се заснемат както упражненията на децата, когато спортуват, така и веселите им моменти сред природата.

Подаръците бяха раздадени в навечерието на Рождество Христово, а за да е празникът и топъл, и сладък, за всички бяха осигурени и изкушения от различни видове торти и сладкиши.
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн