Двата Лайънс клуба и Община Стара Загора даряват нов фитнес на открито на старозагорци

STZAGORA.NEТ
На 18 декември 2014 г. от 14:00 часа в парк „Тракия” (югозападния ъгъл – срещу бившето кино “Ж. Диманов”) ще бъде открита фитнес площадка на открито. Проектът е изпълнение на съвместните усилия на двата старозагорски Лайънс клуба – “Лайънс клуб Стара Загора – Тракия” и “Лайънс клуб Стара Загора – Августа”.

Върху изградената площадка са монтирани 6 уреда – мултифункционален тренажор, мултифункционален тренажор за изтласкване, лежанка за коремни преси и гърди, уред за „лунно ходене”, кардио тренажор и тренажор за разтягане и укрепване на краката.

Стойността на изпълнението е 19 200 лв. Средствата в размер на 7000 лв. са събрани от обща благотворителна вечер на двата Лайънс клуба и приятели. 2000 лева са получени като насрещно финансиране от Обществен дарителски фонд – Стара Загора и 9000 лв. – от община Стара Загора.

Фитнес площадката на открито ще открие кметът на Стара Загора Живко Тодоров. Площадката е дарение от двата Лайънс клуба на гражданите на Стара Загора.
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн