Мариян Димитров и Ангел Филипов от ГЕРБ, както и Любка Иванова от “Синьо единство” ще са новите общински съветници в Стара Загора

STZAGORA.NEТ

Мариян Димитров

Ангел Филипов

Мариян Димитров и Ангел Филипов от ПП ГЕРБ ще заемат в четвъртък двете места на общински съветници на партията, освободени от назначените за заместник-областни управители Мариана Кръстева и Маноил Манев.

Мариян Димитров е роден  през 1985 г. По професия е мениджър. Студент по “Бизнес администрация”  в Колежа по икономика и администрация – Пловдив. Управител е на търговско дружество „Офис Джет” ООД. Кандидат за народен представител, на 14-то място в листата на ПП ГЕРБ в 27 МИР за извънредните парламентарни избори 2014 г.

Ангел Филипов е роден през 1980 г. в Стара Загора. Магистър е по „Счетоводство и контрол” от Техническия университет във Варна. От септември 2005 г. до 2009 г. учи специалност „Френски език и култура” в университета „Пол Валери” в гр. Монпелие, Франция. От 2010 г. е ревизор и финансов контрольор към отдел „Вътрешен финансов контрол” в “Мини Марица-изток” ЕАД. През 2011 г. е стажант-асистент в Европейския парламент в Брюксел, в офиса на евродепутата от ГЕРБ Илиана Иванова. Кандидат за евродепутат, на 10-то място в листата на ПП ГЕРБ за Евроизборите през 2014 г. Кандидат за народен представител, на 11-то място в листата на ПП ГЕРБ в 27 МИР за извънредните парламентарни избори 2014 г.

Клетва като общински съветник в Стара Загора ще положи и общинският председател на ПП “Синьо единство” Любка Иванова. Тя е в листата на Синята коалиция и влиза на мястото на новоизбрания областен управител на Стара Загора Георги Ранов.

Любка Иванова

Любка Иванова е директор на детска градина в града. Тя е сред основателите в областта на партията – радетел за създаване на единна формация между партиите от традиционната десница (edinstvo.eu).

26 точки са включени на предстоящата сесия на Общински съвет Стара Загора на 18 декември, която ще бъде и последната за 2014 година. Очаква се приемането на Наредба за местните такси и за поставяне на преместваеми обекти.
#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн