Откриха нова многофункционална зала в детска градина„Кипарис“ в Стара Загора

STZAGORA.NEТ


Целодневна детска градина №23 „Кипарис“ в Стара Загора вече разполага с нова многофункционална зала за спорт и творчески дейности. Това се случва 43 години след нейното отркиване през 1971 г., сподели при откриването днес директорката Мая Нейчева.

Дългочаканото събитие стана факт със съдействието на Община Стара Загора и кмета Живко Тодоров. Нейното изграждане, което беше предвидено в капиталовата програма на общината за тази година, започна през м.януари. Коледният дух и доброто настроение в детското заведение днес споделиха деца, родители, зам.-кметът Иванка Сотирова и много гости.

Залата е отоплена и вентилирана, разполага с шведска стена и оборудване за спорт на малчуганите. Тя ще даде възможност в нея да се провеждат различни мероприятия, да се изнасят представления и концерти.

Малчуганите от 3 и 4 група днес изнесоха 30-минутна програма, с която пожелаха на гостите весели коледни празници. Детската градина се посещава от 150 деца, разделени в 5 групи.
#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн