Казанлък посреща 17-та рота от мисия в Афганистан

STZAGORA.NEТ

От 10 часа днес на пл. „Севтополис“ и бул. „Александър Батенберг“ в Казанлък ще бъдат посрещнати военнослужащите от 17-та охранителна рота, завърнали се от участие в операция на Международните сили за поддържане сигурността в Афганистан – ISAF.

Военнослужащите са 300 души, сред които има и жени, от военните формирования на 61-ва Стрямска механизирана бригада, разположени на територията на Казанлък.

На церемонията ще присъстват министърът на отбраната Николай Ненчев, кметът на община Казанлък Галина Стоянова, началникът на отбраната вицеадмирал Румен Николов, областният управител на Стара Загора Георги Ранов, постоянният секретар на Министерството на отбраната Добромир Тотев, командващият Съвместното командване на силите контраадмирал Георги Мотев, командващият Сухопътните войски на БА генерал-майор Андрей Боцев, командирът на 61-ва Стрямска механизирана бригада – Карлово бриг.ген. Димитър Шивиков, представители на Министерството на отбраната, граждани.
#

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн