Първо заседание на новото Изпълнително бюро на Областния съвет на БСП – Стара Загора

STZAGORA.NET
500 са социалистите в областта, които вече имат електронни карти. Това съобщи председателят Васил Самарски на първото заседание на новия състав на Изпълнителното бюро на Областния съвет на БСП – Стара Загора. В работата на ръководния орган участва и народният представител Георги Гьоков. Курсът към обновление на БСП преминава и през раздялата с хартиените партийни книжки. Той трябва да приключи до края на март 2015 г. В електронната карта е вграден чип, съдържащ трите имена на социалиста, от коя организация е, както и годината на приемането му в БСП. При акцията на подмяна ще се направи и преглед на активните партийни членове.

Председателят на Областния съвет Васил Самарски информира за предстоящите срещи на Националния съвет на БСП в Стара Загора, свързани с анализ на политическата обстановка в страната след парламентарните избори през 2014 г. Социалистите отчетоха изпълнението на решенията на НС на БСП, както и на Областния съвет от 23-ти октомври, и направиха преглед на мерките за подобряване организационната дейност на общинските партийни структури.
#

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн