Разлята нафта по пътя Ягода-Стара Загора изпързаля в канавката много коли

STZAGORA.NET

На 14 ноември в 08:31 ч на тел. 112 е получен сигнал за възникнали поредица от пътни инциденти край с. Ягода в посока Стара Загора с участието на около 10 автомобила. Пострадали няма. Причината е разлята нафта по западното пътно платно от пътя Казанлък-Стара Загора. На мястото са изпратени екипи на “Пътна полиция” и Областно пътно управление, съобщиха от ОДМВР.

Очевидци разказаха, че не се касае за верижна катастрофа между всичките коли едновременно, а за поредица от инциденти поради подхлъзване на отделните коли, което се е случвало внезапно, без видима причина. Чака се специализирана машина за почистване на платното.

Открита е цистерната, от която е изтекла нафтата. Предстои да се изясни причината за теча от нея.

Сектор “Пътна полиция” призовава водачите, пътуващи по пътя Казанлък-Стара Загора, да бъдат много предпазливи и внимателни и да не предприемат рискови маневри. Нека скоростта бъде такава, че да даде възможност за бърза реакция при всякаква ситуация!
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн