Дарителска кампания на „Просвета” за училищата в Старозагорско преди празника

STZAGORA.NEТ

2-ро ОУ “П.Р. Славейков” в Стара Загора получи 4 броя многофункционални принтерни устройства


В СОУ “Иван Вазов” в Стара Загора “Просвета” дари мултимедиен проектор

Широка дарителска кампания, като част от националната кампания на издателство „Просвета” в навечерието на Деня на народните будители – 1 ноември, стартира в училищата на Старозагорска област. Това съобщи Любчо Иванов, регионален представител на издателството.

Екипът на Регионалния информационен център на „Просвета” в Стара Загора всеки ден посещава по няколко училища в града и областта за да връчи даренията.

Училищните колективи, активни партньори на „Просвета”, получават безвъзмездно най-актуалните учебни помагала на издателството, портретите на Левски, Ботев и Васил Априлов. Сред даряваната учебна техника са СD плеъри, мултифункционални принтери. И главно – мултимедийни проектори като основното звено в компютърния модул за реализиране на стратегията за бъдещето на издателство „Просвета” – интерактивно обучение и по-пълно използване на неговите ресурсно богато обезпечени електронни учебници.

Мултимедиен проектор получиха и в старозагорското 9-то ОУ “Весели Ханчев”
#vvv

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн