За трети път Салон на фотографията в Стара Загора

STZAGORA.NEТ
През първата половина на месец ноември в Стара Загора за трети път ще се проведе Салон на фотографията. Събитието е включено в културния календар на Община Стара Загора и се повежда с цел представяне на идеи, проекти и реализации от областта на фотографията. То популяризира фотографията като средство за творческа изява, художествено виждане и стимулира публичен интерес към нейните изразни средства, твърдят организаторите.

Във форума могат да участват всички любители на обектива с до 3 авторски произведения, създадени през последната година. Фотографиите с размер до 50 х 70 см (вкл. и паспарту), се предават надписани на гърба с име на автора и заглавие.

Участващите в салона фотографски творби ще бъдат определени чрез селекция от четиричленно жури.

Фотографиите се предават лично на 30 и 31 октомври (четвъртък и петък) 2014 г. от 10.00 до 18.00 часа, в галерия „Байер“, ул.”Либор Байер” № 1. Журирането ще се проведе на 3 ноември, а след 17.00 часа на 3 ноември на тел. 00359 884 062 517, ще бъде давана информация за допуснатите за участие автори.

Подробности за статута и условията за участие са публикувани на официалния сайт на община Стара Загора – http://www.starazagora.bg/bg/predstoyaschi-proyavi/salon-na-fotografiyata-stara-zagora-statut-usloviya-i-red-na-uchastie
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн