Пътен инцидент на изхода на Стара Загора в посока Богомилово

STZAGORA.NET
На 13 октомври в 09:22 ч на тел. 112 е получен сигнал за пътен инцидент на изхода на Стара Загора в посока с. Богомилово, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР. Поради рязко спиране на колона от автомобили, движеща се пред пътнически микробус по линията Стара Загора – Пловдив водачът на микробуса И.К. на 46 години навлиза в лентата за насрещно движение и блъска челно движещия се в посока към Стара Загора л.а. “Хюндай Лантра”, управляван от 74-годишния С.С. от с. Зетьово. От удара С.С. получава черепно-мозъчна травма, откаран за лечение в МБАЛ – Стара Загора. Пътуващата до него 66-годишна жена не е пострадали. Няма пострадали и в микробуса.

Към момента движението по пътя Стара Загора – с. Богомилово е спряно. Организиран е обходен маршрут през кв. Железник
#

бутони за споделяне

1 коментар on “Пътен инцидент на изхода на Стара Загора в посока Богомилово”

  • Stecata wrote on 13 октомври, 2014, 16:28

    А къде е била законовата дистанция която трябва да спазва шофьорът на автобуса или естествено е бързал много.
    Всеки ден завивам по пресечката на която е станал инцидента с детето в колата ми и постоянно такива шофьори ( като на автобуса ) ме притискат плътно отзад , независимо че съм пуснал мигача си предварително за да имат време да намалят.
    Друг е въпроса , че милата ни община от 2010 не е направила прословутата улица Петкана Захариева , по която да минават живущите в района без да отбиват в малки пресечки директно от главният път.


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн