Спират за ден движението в участък на ул. „Св. Отец Паисий” в Стара Загора; промяна в автобусните маршрути

STZAGORA.NET
Заради ремонтни дейности на 02.10.2014 г. (четвъртък) ще бъде спряно движението на личен, обществен, договориран транспорт и на моторни превозни средства, извършващи транспорт за собствена сметка, по ул. „Св. Отец Паисий”, в участъка от бул. „Цар Симеон Велики” до ул. „Св. Княз Борис” в Стара Загора.

Движението на личен, обществен, договориран транспорт и на МПС, извършващи транспорт за собствена сметка, ще се осъществява по обходен маршрут:

• за движещите се в посока от запад на изток: ул. „Ген. Столетов” – ул. „Д-р Т. Стоянович – ул. „Димчо Стаев” – ул. Ген. Гурко” – ул. „Св. Отец Паисий”; и обратно.

Водачите да шофират с повишено внимание в указания участък като спазват стриктно вертикалната сигнализация.

Движението ще се нормализира незабавно след приключване на мероприятието, по преценка на служителите пряко ангажирани с охраната.

ПРОМЯНА В МАРШРУТА НА АВТОБУСНИ ЛИНИИ С №№ 14, 17 и 51

Община Стара Загора уведомява жителите и гостите на града, че на 02.10.2014 г. поради извършване на ремонтни дейности ще бъде затворена за движение на личен и обществен транспорт ул. „Свети Отец Паисий“ в отсечката от ул. „Свети Княз Борис” до бул. „Цар Симеон Велики“.

Автобусите, обслужващи автобусни линии с №№ 14, 17 и 51, ще се движат по следния маршрут: ул. „Генерал Столетов” – ул. „Д-р Т. Стоянович“ – ул. „Димчо Стаев“ – ул. „Генерал Гурко”.
#vvv

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн