Любен Дилов-син: “България без цензура” ще брои от утре влизащите от Турция, за да не ни играят повече театър”

STZAGORA.NET


“Очаквам да ядем много бой в последните дни на предизборната кампания. Не сме си правили излюзии, че някоя от партиите на статуквото има интерес от появата на нашата формация и от това, да вкараме повече от 15-16 депутати в следващото Народно събрание – каза днес следобед в Стара Загора водачът на листата на коалиция “България без цензура” в 23-ти Софийски МИР Любен Дилов-син, почетен председател на Движение Гергьовден.

“През последните дни ни се изсипаха на главата доста удари – призна той. – Но това ни мобилизира и в повечето райони имаме даже подем. Затова смятам, че резултатът, който ще постигнем, ще е повече от този, който в момента ни дават социолозите, т.е. ще е над 6% преди разпределението. Опитваме се да стоим в рамките на добронамереността. Като цяло кампанията беше вяла и там, където се получиха някакви по-остри търкания, станаха между нас и Реформаторите заради участието на Касим Дал и Корман Исмаилов в тяхната формация. И традиционно – шамарите, които взаимно си раздаваме с ГЕРБ. Ние не сме и очаквали друго.”

В утрешния 1 октомври, както предварително бе обявено, партиите от коалиция “България без цензура” ще блокират трите гранични пункта с Турция с цел преброяване на преминаващите през тях в дните преди парламентарните избори. Това блокиране ще продължи не повече от час и ще има символичен характер. След това обаче и на трите ГКПП ще останат хора на коалицията, които ще дублират броенето, което поначало се прави от граничните власти, за да се получат данни колко хора ще влязат за три дни в България. След това получените резултати ще бъдат съотнесени към изборните резултати в областите Кърджали, Бургас, Разград и Варна, получени с влизането в страната от Турция на хора, дошли специално да гласуват.

“Има просто азбучни случаи – село, в което живеят 120 души, вади по 800 гласа на избори” – посочи Любен Дилов-син. В същото време минават не повече от 30-40 автобуса, т.е. няма как това да се е случило. Сякаш на всички избори се играе един и същ театър и затова този път сме решили леко да повдигнем кулисите. Това е цялото начинание, ще информираме постоянно медиите за това, какво се случва. Всеки ден ще има рекапитулация на влезлите хора – колко са точно, и ако граничната служба е така любезна да ни предостави повече информация откъде са, ще я дадем и нея” – обясни водачът на листата на коалиция “България без цензура” в 23 Софийски МИР Любен Дилов-син.

От 18,30 часа днес (30 септември, вторник) в залата на ДТ ”Гео Милев” – Стара Загора той ще представи третия том от своята поредица книги „Аз, ФейсБуки, Веди, Глаголи, Добро, Есть“ – „Житейските възгледи на Дремещата в мен свиня“.

Това е финалният и най-смешен том от станалите вече прочути сборници с афоризми, размисли и провакации. След Малкия Нострадамус, основен герой на втори том, сега четените всеки ден във фейсбук от над 100 хиляди българи словесни провокации на Дилов-син се представят като диалози между него и „дремещата в него свиня“.

Тази кукла-герой от предаванията „Удавете водещия“ (Нова ТВ) и „Пуснете водата“(TV7) е символ на мачизма, политическата некоректност и безразсъдното забавление, основано на постоянни разсъждения върху греховния и крехък свят, в който се опитваме да преживеем от Гергьовден до Коледа без да ни заколят, или да умрем от преяждане.

Входът е свободен.
#

социални мрежи

4 коментари on “Любен Дилов-син: “България без цензура” ще брои от утре влизащите от Турция, за да не ни играят повече театър””

  • Оля wrote on 30 септември, 2014, 18:30

    А така! 

  • Тенгри wrote on 30 септември, 2014, 18:32

    Крайно време беше истинските патроти да застанат като жив щит!

  • Андрей wrote on 30 септември, 2014, 18:40

    Ще видим как ще завърши всичко на 05.10. Аз лично смятам че хората повярваха в една кауза, и никой от ББЦ не трябва да си позволява да я предаде. Ако това все пак се случи значи тия личности просто не са били за там, а са попаднали случайно

  • Иво wrote on 30 септември, 2014, 18:44

    Само така, с вас сме!


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн