Кметът Живко Тодоров ще награди победителите от състезанието „Загора трофи“

STZAGORA.NEТ

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров ще награди победителите от състезанието по офроуд „Загора трофи“, което ще се проведе днес и утре край Стара Загора. Награждаването ще се състои от 15.00 ч. на мотополигона над Гробищния парк – с.Хрищени.

Състезанието е кръг от републиканския офроуд шампионат, включено във веригата „Bulgaria Trophy Challenge“. За участие са се регистрирали 39 екипажа, от които 4 гръцки, разделени в два класа – „експерт“ и „хоби“.

Стартът днес е в западния край на града, до най-северния блок в кв. „Железник“, по посока с. Старозагорски минерални бани. В първия ден трасето е с дължина 50 км и минава през Малка Верея, комплекс „Ушев“, „Дерони“, северно от Стара Загора, край с.Дъбрава. Във втория ден състезателите от клас „експерт“ ще изминат около 20 км около телевизионната кула, а от клас „хоби“ ще преминават по затворено трасе.

Сред участниците са и офроуд-шампионът Радомир Пепелов с навигатор Митьо Ангелов с Гранд Чероки, Владимир Раденков с навигатор Димитър Паунов и Нисан Патрол.
#

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн