Любен Дилов-син от “България без цензура” ще представи своя книга в Стара Загора

STZAGORA.NEТ
На 30 септември 2014 г., вторник, от 18,30 часа в залата на ДТ ”Гео Милев” – Стара Загора почетният председател на Движение “Гергьовден” Любен Дилов-син – водач на листата на коалиция “България без цензура” в 23-ти софийски избирателен район, ще представи третия том от своята поредица книги „Аз, ФейсБуки, Веди, Глаголи, Добро, Есть“ – „Житейските възгледи на Дремещата в мен свиня“.

Това е финалният и най-смешен том от станалите вече прочути сборници с афоризми, размисли и провакации. След Малкия Нострадамус, основен герой на втори том, сега четените всеки ден във фейсбук от над 100 хиляди българи словесни провокации на Дилов-син се представят като диалози между него и “дремещата в него свиня”.

Тази кукла-герой от предаванията „Удавете водещия“ (Нова ТВ) и „Пуснете водата“(TV7) е символ на мачизма, политическата некоректност и безразсъдното забавление, основано на постоянни разсъждения върху греховния и крехък свят, в който се опитваме да преживеем от Гергьовден до Коледа без да ни заколят, или да умрем от преяждане.

Входът е свободен.
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2023 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн