За три дни спират движението през старозагорското село Богомилово

STZAGORA.NEТ
Във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности по изграждането на канализация в с. Богомилово, за времето от 09,00 ч. на 26.09.2014 г. (петък) до 28.09.2014 г. (неделя) включително, ще бъде спряно движението по главния път през селото на обществен превоз на пътници, лични автомобили и моторни превозни средства, извършващи транспорт за собствена сметка.

Движението на превозни средства по линии от обществения превоз на пътници, лични автомобили и МПС, извършващи транспорт за собствена сметка, ще се осъществява по околовръстния път, вляво след изхода от Стара Загора.

Обособяват се две автобусни спирки, които ще обслужват автобусните линии временно. Едната се намира в източния край на селото, в близост до бензиностанцията, а другата – на ул. „9-ти септември“, до офиса на фирма „Чахов“, в западната част на Богомилово.

Община Стара Загора призовава водачите на превозни средства да шофират с повишено внимание и да спазват стриктно вертикалната пътна сигнализация.
#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн