Спортни дни в Казанлък под патронажа на Драгомир Стойнев

STZAGORA.NET
Спортни състезания по футбол, тенис на корт и велопоход ще се проведат на 21 и 22 септември в Казанлък по повод 106 години от обявяване Независимостта на България.

Те са под патронажа на Драгомир Стойнев, зам.-председател на БСП и водач на листата на Коалиция „БСП Лява България“ за 27-ми Многомандатен избирателен район Стара Загора.

В турнира по футбол ще се включат 16 отбора от община Казанлък, а в състезанията по тенис на корт участниците са двадесет.
Състезанията ще се проведат на спортен комплекс „Шампион“ (на север от градския стадион).

В деня на Независимостта на България – 22 септември, ще стартира велопоход. Участниците ще тръгнат точно в 10 часа от Младежкия дом в Казанлък по маршрут Хаджидимитрово – Шейново – Шипка – Крън – Енина – игрище „Шампион“. Записването продължава до 9 часа в деня на надпреварата.

Награждаването на победителите от турнирите по футбол и тенис на корт, както и на участниците във велопохода ще се състои на игрище „Шампион“ от 13.30 часа. Наградите ще връчи лично Драгомир Стойнев.

Турнирите и велопоходът обещават да бъдат изключително интересни и атрактивни както за участниците, така и за публиката.
#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн