Лиляна Павлова се срещна с работници от чирпански завод

STZAGORA.NET

Водачът на кандидатите за народни представители на ПП ГЕРБ за 27 МИР Стара Загора Лиляна Павлова посети днес едно от най-старите производствени предприятия в Чирпан. Министърът на регионалното развитие от кабинета на Бойко Борисов се запозна с част от процеса за изработка на хидравлични разпределители и разговаря с работници от завода.

„Радвам се, че виждам толкова много млади хора, които работят тук. Това е бъдещето – работа и професионално развитие за младежите. Кандидатстването и разработването на проекти по европейски програми са важни. Така фирмите имат по-голяма възможност да се развиват с бързи темпове и да разкриват работни места, защото безработицата е един от основните проблеми не само за Чирпан, а за много от градовете в България“, каза Павлова.

Чирпанското предприятие за производство на хидравлични разпределители за селскостопанска техника е изпълнило два проекта по програма “Конкурентоспособност”. В завода в момента работят 150 души, а продукцията му е само за износ.
#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн