Община Стара Загора организира тържествено отбелязване на 106-та годишнина от обявяването на Независимостта на България

STZAGORA.NET
Община Стара Загора организира програма за тържественото отбелязване на 106–тата годишнина от обявяването на Независимостта на България на 22 септември 2014 г. (понеделник).

Тържественият общоградски ритуал за поднасяне на венци и цветя ще започне в 10.30 ч. пред „Паметник на загиналите във войните старозагорци” в парк „Александър Стамболийски”. В ритуала ще участват почетен караул и знаменна група от Втора Тунджанска механизирана бригада, както и Общински духов оркестър. Тържествено слово за празника ще произнесе кметът на Стара Загора Живко Тодоров.

От 11.00 ч. в парк „Александър Стамболийски“ започва празничен концерт, посветен на празника, на Ансамбъл за народни танци и песни „Зорница“ при НЧ „Св. Климент Охридски 1858“ гр. Стара Загора, а по същото време на площада пред сградата на Общината ще се представи с празнична програма Общински фолклорен ансамбъл „Загоре“.
#vvv

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн