Затварят за движение участък от улица заради есенния панаир в Стара Загора

STZAGORA.NET
Тази година традиционният есенен панаир в Стара Загора ще се проведе в периода от 20 септември до 3 октомври и ще бъде разположен на ул. „Иван Вазов” – в отсечката от ул. „Радецки” до ул. „Хан Аспарух”, както и по ул. „Радецки” – в участъка източно от пресечката с ул. „Иван Вазов”.

С оглед осигуряване на безопасността на движение на моторните превозни средства и предотвратяване възникването на пътно-транспортни произшествия по време на провеждането му, кметът на Стара Загора Живко Тодоров издаде заповед да бъде спряно движението в района.

За времето от 9.00 ч. на 18.09.2014 г. до 22.00 ч. на 3.10.2014 г. ще бъде спряно движението на личен, обществен, договориран транспорт и на МПС, извършващи транспорт за собствена сметка по ул.“Иван Вазов“, в участъка от ул.“Августа Траяна“ до ул. „Хан Аспарух“, като движението се осъществява по обходни маршрути.
За посоченото време и място ще бъде подменена вертикалната пътна сигнализация.
#vvv

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн