Футболисти на “Берое” поздравиха старозагорските ученици в първия учебен ден

STZAGORA.NET

ПФК „Берое“ организира за четвърта поредна година на първия учебен ден акция под наслов „В час с „Берое““. 1307 първокласници от всички старозагорски училища получиха беройски тетрадки със снимки на отбора. Те им бяха връчени лично от звездите на клуба. Иво Иванов, Венцислав Христов, Веско Пенев, Жуниор Мапуку и компания зарадваха децата в почти всички училища в града. Идеята на акцията е да се популяризира местния отбор сред най-малките и то в най-специалния за тях ден – първия учебен ден.

Всички футболисти на „Берое“, треньорите и всички служители в клуба пожелават много успехи на всички първолаци в училище и се надяват да ги виждат все по-често да спортуват, както и да подкрепят любимия зелен тим на стадиона под Аязмото.

В начално училище „Димитър Благоев“ децата зарадва капитанът на „Берое“ Иво Иванов. Той връчи на първокласниците подаръците тетрадка, а на четвъртокласниците на НУ „Димитър Благоев“ връчи книгата „Чудесата на България“ на в-к „Стандарт“.

Успех на децата от V основно училище „Митьо Станев“, където е най-многобройната в града група от 187 първолаци, пожелаха Стефан Спировски, Жуниор Мапуку и Крис Гади.

Веселин Пенев бе специален гост в VI основно „Свети Никола“ където започнаха 136 първокласници.

Във II ОУ „Петко Рачев Славейков“ 111 деца прекрачващи за първи път школския праг поздрави Владимир Зафиров.

Голмайсторът на „Берое“ Венцислав Христов, който отбеляза и победния гол за България срещу Азербайджан с националния тим през миналата седмица, откри учебната година в СОУ „Иван Вазов“.

Салим Керкар бе специален гост в IX ОУ „Веселин Ханчев“.

В XI ОУ „Николай Лилиев“ децата посрещна Атанас Зехиров.
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн