АБВ – Стара Загора представя листата си с концерт на Тони Димитрова в понеделник

STZAGORA.NET
От предизборния щаб на коалиция АБВ в Стара Загора разпространиха следното обръщение към старозагорци:

Каним всички на представяне на листата на АБВ за 27-и Старозагорски избирателен район и концерт на Тони Димитрова на 15 септември от 18.30 часа, пред Синдикалния дом.

След успеха на акцията “Започни с АБВ, подари книга!” , осъществена в кампанията за изборите за Европейски парламент, решихме да продължим. Затова до обяд в понеделник, 15 септември, чакаме да донесете книги в клуба на бул. “Руски” 26. Сигурно всеки има книги, които би могъл да отдели и да зарадва някого. Може да носите и детски книжки, и класика, и поезия, и съвременни автори. Събраните книги ще раздадем вечерта преди концерта, да не забравяме, че 15 септември е първият учебен ден.

А във вторник, 16 септември, от 14 часа, Ви каним на среща с председателя на АБВ Георги Първанов, президент на РБългария (2002-2012 г.).

Доведете приятели и близки, елате, за да се срещнете с нашите кандидати и заедно да ги подкрепим на старта на предизборната надпревара, да им пожелаем успех с №14!

Чакаме Ви!

АБВ – Стара Загора
#

jtdv
gerb

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн