Лиляна Павлова, кандидат-депутати от листата на ГЕРБ и кметовете на Стара Загора, Казанлък и Мъглиж уважиха празника на Павел баня

STZAGORA.NET



Лиляна Павлова, водач на листата с кандидати за народни представители на партия ГЕРБ за парламентарните избори на 5 октомври, посети днес Павел баня. Тя и кандидат-депутатите от листата Пламен Йорданов и Маноил Манев бяха поканени от кмета на курортния град Станимир Радевски да вземат участие в празника на града – 8 септември, Малка Богородица, и в храмовия празник на храм “Рождество Богородично”.

С камбанен звън жителите на Павел баня и гостите влязоха точно в 9 часа сутринта на двучасова Света литургия, отслужена от Старозагорския митрополит Галактион и Траянополския епископ Киприян в съслужие с местни свещеници. По обед от храма с военен духов оркестър на 61-ва Стрямска механизирана бригада тръгна литийно шествие до центъра на Павел баня, където вече се бяха събрали няколкостотин жители и гости на града. Сред тях бяха кметовете на Стара Загора, Казанлък и Мъглиж – Живко Тодоров, Галина Стоянова и Господин Господинов.

След приветствието на кмета Станимир Радевски поздрав към павелбанци отправи и Лиляна Павлова:

- Радвам се днес да бъдем заедно на този свят християнски празник. Благодаря Ви за поканата на днешния ден да бъда именно тук, в Павел баня – прекрасно място, изпълнено с млади хора и с огромен потенциал. Искам преди всичко да ви пожелая здраве – на вашите семейства, на всички тези деца. С благословията на Богородица да вървим напред. Искам да Ви уверя, че мислим в душите, в сърцата, в действията си за това, как да направим живота на всички – не само в Павел баня, но и в целия регион, в страната – по-спокоен, по-справедлив, да живеем в една справедлива държава, в която да бъдем единни, да преодолеем личностните спорове и да гледаме напред, защото само така ще осигурим на нашите деца да растат щастливи, усмихнати, и да останат в тази прекрасна страна. Още веднъж – честит празник, благодаря Ви, бъдете живи и здрави!

Пред журналисти преди това в Павел баня Лиляна Павлова сподели, че тя и колегите й от ГЕРБ са тук, за да получат духовна подкрепа и Божията благословия, за да стартират предизборната си кампания, която ще бъде позитивна, кампания със смирение, в която кандидатите за народни представители от ГЕРБ ще бъдат обърнати към хората и проблемите на ежедневието след бедствията, сполетели страната.

“Мисля, че това е един добър момент, в който да преосмислим своя път напред – каза водачката на листата на ГЕРБ. – От друга страна сме силно мотивирани да представим нашата управленска програма и да поемем ангажименти, защото сме готови и сме дали заявка не за самоцелна победа или самоцелна власт. Напротив, готови сме в този тежък момент да поемем нещата в свои ръце с една управленска програма, насочена към стабилност на България, за да можем да надграждаме, да върнем доверието и инвеститорите, за да могат хората да живеят по-добре. В управленската ни програма освен финансово-икономическа стабилност е заложено и развитие на инфраструктурата. Не говорим само за пътища, без които безспорно не може, но и за ремонт, за саниране на училища, на детски градини, за подкрепа и развитие на културна, туристическа инфраструктура, за да можем да подкрепим и бизнеса, и хората, за да има повече работа и работни места. Именно затова сме предвидили и разделянето на сегашното тройно министерство на три отделни самостоятелни, защото всяка една от сферите – и туризмът, и икономиката, и енергетиката са еднакво важни за нас. А тук, в Старозагорския регион, имаме съчетание и на трите.”














#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн