Лиляна Павлова представя листата на ПП ГЕРБ в 27 МИР Стара Загора на 8 септември

STZAGORA.NET
Предизборната обиколка на Лиляна Павлова, водач на листата с народни представители от ПП ГЕРБ 27 МИР – Стара Загора, започва на 8 септември, понеделник.

От 9:00 ч. тя ще присъства на тържествената Света литургия, отслужена от Старозагорския митрополит Галактион в храм „Рождество Богородично” в Павел баня. На 8 септември градът чества своя празник.

От 13:00 ч., в зала I на хотел „Верея” в Стара Загора Лиляна Павлова ще проведе среща-разговор с представители на таксиметровите фирми. Ще бъдат обсъдени инфраструктурните проекти в региона и проблемите на бранша.

От 15.00 ч. в залата на хотел „Верея” водачът на листата на ГЕРБ ще се срещне с представители на спортните клубове в града.

Веднага след това Лиляна Павлова ще посети обекти изпълнявани по ОП „Регионално развитие” в Стара Загора.

На 8 септември от 18.00 ч. в залата на Старозагорската опера е официалното откриване на предизборната кампания на ПП ГЕРБ в Стара Загора. Водачът на листата Лиляна Павлова ще представи приоритетите за развитие на региона и страната.
Ще бъдат представени и всички кандидати за народни представители от ПП ГЕРБ – 27 МИР, в 43-то Народно събрание.
#

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн