Емил Христов: За ремонта на пътя Борово-Михайлово ще кандидатстваме по проект

STZAGORA.NET

Снимка btvnews.bg

След появилите се репортажи за крайно лошото състояние на пътя Борово–Михайлово, разбит още повече през последната година при строителството на скоростната жп линия Калояновец-Михайлово, потърсихме за мнение председателя на Общинския съвет в Стара Загора Емил Христов. Ето какво каза той:

- За съжаление Общината не може да се справи сама, тъй като за ремонта на пътя са необходими няколко милиона лева. Но ще кандидатстваме при първа възможност по някой от проектите, които биха могли да ни помогнат. Разбираме безпокойството на хората. Аз съм минавал оттам безброй пъти, знам какво е положението. Наистина е много трудно. Обикновено ходя с личния си автомобил и няма случаи да не опре няколко пъти дъното. Става дума за отсечката от Борово до жп линията – около 3 километра. Това е най-лошият път. Не че от Ловец до Борово е в цветущо положение, но… Това, което можем да направим и го правим временно, е да насипем големите дупки по пътя. Ще се постараем да издържим, докато спечелим проект, който ще даде възможност да се извърши ремонтът. Разбира се, ние ще кандидатстваме за цялата отсечка – от Ловец до Михайлово. Изискванията са същите, както за старата отсечка от Калояновец до Ловец. Ще направим всичко, което зависи от нас. Но Общината няма възможност сама да се справи.

#

споделяне на връзка

1 коментар on “Емил Христов: За ремонта на пътя Борово-Михайлово ще кандидатстваме по проект”

  • Фаянс wrote on 22 декември, 2014, 11:49

    Гледайки тези пътища все едно става дума за населено място,което е оставено от години наред необитаемо и малко по малко пътищата са се разрушавали.Не мога да повярвам, че по тях в момента продължават да шофират и да се движат коли и други превозни средства.То излиза скъпо и на собствениците сигурно с всичките ремонти, с които е придружено едно подобно каране.Дано да с е промени всичко.


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн