Младежите от ГЕРБ – обединени от каузата за „Стабилна България”

STZAGORA.NET


Шестима представители на МГЕРБ от Стара Загора и Казанлък взеха участие в седмия летен университет, който се проведе във Варна от 28 до 31 август. В него се включиха над 150 младежи от структури на партията от цялата страна. Университетът на МГЕРБ премина под мотото „Ние сме на ход”.

Сред лекторите бяха водачът на листата с кандидати за депутати от ГЕРБ в Стара Загора Лиляна Павлова, евродепутатите Томислав Дончев, Мария Габриел, Владимир Уручев и Емил Радев, лидерът на МГЕРБ Георг Георгиев, кметът на Варна Иван Портних, Калин Каменов, Милена Дамянова, Десислава Атанасова и Владислав Горанов.

„Благодаря на нашия лидер Бойко Борисов, на Цветан Цветанов и целия екип на ГЕРБ за доверието и подхода, за това, че подадоха ръка на младите хора”, каза Николай Диков от Стара Загора, член на НИС на МГЕРБ. Сред нас има толкова много младежи реализирани като общински съветници, народни представители, кметове. За пръв път ГЕРБ даде възможност на младия българин да участва активно в политическия живот на страната. Това е нещо, с което не може да се определи никоя друга политическа партия у нас”.

„Трябва да си даваме сметка, че когато ни се гласува доверие, това означава преди всичко сериозна отговорност”, подчерта по време на университета Николай Диков. „Не бива да забравяме, че всеки е оценяван по свършеното от него самия. Затова важни са не само заявките и намеренията, а крайният резултат. Както казва нашият лидер: работа, работа, работа”.

„БСП и ДПС не изпиха докрай горчивата чаша. Те дезертираха, те се измъкнаха, защото знаеха в какво състояние оставиха държавата, какво следва през есента, и затова се измъкнаха”. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов пред младежите във Варна. По думите му, за ГЕРБ е най-изгодно да остане в опозиция. „С мощността на ГЕРБ, с експертния потенциал на Реформаторите, с помощта на Германия с нейните фондации, можем да измъкнем България от блатото. Очевадно е, че това е новият начин на управление“ – категоричен бе Борисов. Според него това, че ГЕРБ щяла да се разпадне, е пълна глупост. „ГЕРБ има най-здравите структури, но не си заслужава отново да поемем цялата тежест сами“ – добави Борисов.
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн