85 старзагорци заминават на конгрес на партия “България без цензура” във Варна

STZAGORA.NET
ББЦ ще открие официално националната си предизборна кампания на 5 септември в Стара Загора
Утре (събота) във Варна ще се проведе конгрес на ПП „България без цензура“. На него ще се представи и утвърди програмата за управление на партията, а също така и имената от листите с кандидати за народни представители на изборите на 5 октомври. На събитието ще присъстват представители на всички избирателни райони. Делегатите от Стара Загора ще са 85 човека.

“Партиите на статуквото се готвят за поредното купуване и манипулиране на изборите” – съобщиха вчера от предизборния щаб на коалицията в Стара Загора след проведените консултации в Общината за определяне на състава на ръководствата и членовете в секционните избирателни комисии.

Янко Янков

След като не бе постигнато съгласие между партиите, на Коалиция “България без цензура” (ББЦ, ЗНС, партия ЛИДЕР, “Гергьовден” и др.) служебно бяха дадени места в села с под 50 гласоподаватели и нито едно в секции с преобладаващо ромско население. Затова ние ще бъдем принудени да имаме отново по петима застъпници и наблюдатели, за да следим за нарушения в изборния ден и за нормалното протичане на гласуването” – заяви след консултациите областният лидер на ББЦ Янко Янков.

* * *

Кампанията Коалиция “България без цензура” на практика вече започна, но официалният й старт ще бъде даден на 5 септември в Стара Загора, обяви в петък вечер във Варна председателят на формацията Николай Бареков по време на среща с членове и симпатизанти.

Закриването на кампанията ще е във Варна на 2 октомври. Според Бареков тя ще бъде позитивна. Като част от кампанията ще бъдат изнесени около 20 концерта в страната. В тях ще участва и трупата на Нешка Робева.
#

споделяне на връзка

5 коментари on “85 старзагорци заминават на конгрес на партия “България без цензура” във Варна”

  • Алек wrote on 29 август, 2014, 21:32

    Хиляди заралии подкрепят Барека!

  • Иво wrote on 29 август, 2014, 21:32

    Ще гледам с интерес.

  • Стефан wrote on 29 август, 2014, 21:32

    Дано от този конгрес тръгне възраждането на България!

  • Петкова wrote on 29 август, 2014, 22:18

    Абе те са им толкова избирателите в Стара Загора ;-)

  • Иванов wrote on 29 август, 2014, 23:08

    Петкова, избирателите им по официални данни бяха 12 500, а сега ще са много повече ;)


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн