Председателят на ОбС Стара Загора поздрави организаторите на Международното специализирано селскостопанско изложение „БАТА Агро“

STZAGORA.NET

Председателят на Общинския съвет в Стара Загора Емил Христов и тази година не пропусна да поздрави организаторите и участниците в Международното специализирано селскостопанско изложение „БАТА Агро“. Заедно с министъра на земеделието и храните Васил Грудев и областния управител на Стара Загора Димитринка Петрунова той участва в церемонията по официалното откриване на юбилейното издание на един от най-мащабните специализирани форуми в България.

В петото юбилейно издание на БАТА Агро около 200 фирми са заели експозиционна площ от над 30 000 кв.м. Организаторите обръщат сериозно внимание както на иновациите в техниката, оборудването, препаратите и семената, така и на образованието и науката като водещи фактори в просперитета на всяко бизнес начинание – в частност на успешното развитие на земеделието в България.

Със свой щанд се представя и Аграрният факултет на Тракийския университет. Ректорът на учебното заведение проф. Иван Станков също присъства на откриването на “БАТА Агро”.

Пролетно издание на “БАТА Агро” догодина отново ще се проведе на летището в Стара Загора – от 4 до 7 март 2015.
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн