M3 Communications Group, Inc. отличена като най-добра PR агенция в Европа

STZAGORA.NET
Компанията бе избрана за победител в две от категориите на престижните Stevie Business Awards

Президентът на M3 Communications Group, Inc. Максим Бехар е сред най-известните PR специалисти в света

14 август 2014 г., София. M3 Communications Group, Inc. се представи отлично на тазгодишните Международни бизнес награди Stevie Awards. Агенцията грабна приз за „Най-добра PR агенция в Европа“ и за „Най-добро събитие за представяне на нов продукт“, като втората от тях бе присъдена за проекта Danone за MEN.

Наградите Stevie Awards се присъждат за 11-ти пореден път за отлични постижения в областта на бизнеса на компании от цял свят в над 100 категории. Конкурсът дава шанс на представителите на бизнеса в България да се сравнят с най-добрите компании от целия свят. Тази година организаторите получиха над 3500 кандидатури от над 60 държави.

Агенция M3 Communications Group, Inc. извоюва две бронзови статуетки – в категорията Communications & Public Relations Awards/ Public Relations Agency of the Year in Europe и в категорията Live Events Awards/ Best New Product Introduction Event. Двете награди са огромно признание за компанията и нейните постижения в PR сферата както в България, така и в Европа.

Носителите на приза Stevie за 2014 г. бяха избрани от над 250 ръководители на световни компании от цял свят, които участваха в процеса на оценяване тази година.

Тазгодишните награди ще бъдат връчени на 10 октомври на бляскава гала-церемония в Vendome Hotel, Париж, Франция.

Stevie Awards са част от глобална бизнес програма, която отличава най-добрите компании и бизнес практики в света. Официален представител за България е М3 Communications Group, Inc., която е носител на вече пет отличия Stevie: управителят Максим Бехар с „Изпълнителен директор на годината“ за 2012 г.; „PR агенция на годината за Европа“ за 2011 г., 2010 г. и 2007 г. и „Иновативна кoмпания на годината“ за 2010 г.

Разнообразието от категории позволява да се включат компании от различни сфери на бизнеса, което прави наградите така атрактивни. Категориите са структурирани така, че всяка компания се състезава само с конкурентни компании със сходен мащаб и брой служители.

За Stevie Awards
Наградите Stevie Awards са разделени в шест програми: „Американски бизнес награди“, „Stevie Аwards за Азиатско-тихоокеанския регион“, „Международни бизнес награди“, „Stevie Awards за жени в бизнеса“, „Stevie Awards за обслужване на клиенти и продажби“ и „Stevie Аwards за Германия“. Отличавайки организации от всякакъв вид и мащаб и хората, които стоят зад тях, наградите Stevie признават изключителните постижения на работното място в световен мащаб. Научете повече за Stevie Awards във www.stevieawards.com.

За M3 Communications Group, Inc.
M3 Communications Group, Inc., основана през 1994 г., e водеща компания за пълно комуникационно обслужване.

От август 2000 г. M3 Communications Group, Inc. е част от най-голямата в света PR верига Hill & Knowlton, която съществува от 1927 г. и има 75 офиса в 42 страни.

От април 2011г., М3 Communications Group, Inc. стана официален представител за България на престижните бизнес награди Stevie Awards, известни като „Оскарите на бизнеса“.

За последните 20 години M3 Communications Group, Inc. е реализирала над 5000 проекта за повече от 200 клиента от 18 различни бизнес сфери.

M3 Communications Group, Inc. бе обявена от The Holmes Report за най-добрата в Източна Европа за 2011 г. Признанието е в резултат на независимо проучване от страна на стотици експерти на компаниите в региона.
#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн