39-годишен водач блъсна двойно по-възрастна от него пешеходка на “Августа Траяна”

STZAGORA.NET
Бързо полицейско производство
На 21 юли около 13:35 ч полицейски патрул на РУП – Казанлък спира за проверка л.а. „Опел Вектра”, управляван от Н.К. на 45 години от Казанлък. На водача е направен тест с дрегер за употребата на алкохол, при който техническото средство е отчело 2,08 промила. Н.К. е задържан за срок до 24 часа в РУП – Казанлък.

Разкрити престъпления
На 21 юли полицейски екип на РУП – Казанлък спира за проверка на ул. „Д-р Баев” в Казанлък 26-годишния Н.С. от Казанлък. В хода на проверката в носената от Н.С. чантичка е открито и иззето найлоново топче с тегло около 2 грама, което при направения тест е реагирало на марихуана. По случая е образувано бързо производство.

По-характерни престъпления
На 21 юли във Второ РУП – Стара Загора е получен сигнал от 61-годишна старозагорка, която заявила, че неизвестно лице е проникнало в апартамента й, намиращ се на ул. „Ст. Стамболов” и е отнело от там около 500 лв. Образувано е досъдебно производство.

ПТП
На 21 юли около 07:40 ч по ул. „Августа Траяна” в Стара Загора в посока изток се е движил л.а. „Форд Фокус”, управляван от П.П. на 39 години от Стара Загора. По време на движението си на пресечката с ул. „Цар Иван Асен II” при движение с несъобразена с пътните условия скорост водачът блъска пресичащата ул. „Августа Траяна” Ц.С. на 78 години от Стара Загора. От удара пешеходката получава фрактура на лявата коленна става и контузия на главата. Прегледана е и е освободена без опасност за живота.

Говорител на ОДМВР: Ваня Кръстева
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн