Петър Хубчев след мача: Доволен съм от желанието и волята на момчетата, но не и от резултата

STZAGORA.NET
Старши треньорът на “Берое” Петър Хубчев заяви на пресконференцията след мача следното:

- Резултатът не ни удовлетворява. Иначе съм доволен от желанието на момчетата и от волята, която показаха при това развитие на мача. Като желание и като положения няма как да упреквам нашите футболисти. “Черно море” бяха много здраво, много тактически грамотно бяха подредени отзад. Знаехме, че такава подредба на противника води до големи рискове от контраатаки. Но така или иначе – трябва да свикваме да играем срещу такива отбори. Много здрав, много мъжки двубой се получи според мен. Ако има нещо, което исках да видя на терена, това беше малко повече голове за нас. През първото полувреме от голямото напрежение и голямото желание малко повече бяха наляли краката. Но пък реакцията второто полувреме беше достойна. Говоря като цяло за отбора, индивидуални оценки ще даваме после.

Коментарът на старши треньора на “Черно море” Александър Станков:

- Знаехме силните качества на Берое и си изградихме стратегия с контраатакуване. Пропуснахме ситуации през първата част, но през втората липсата на концентрация доведе до изравняване на резултата. Получи се добър мач. Заслужено спечелихме точка в Стара Загора, а при малко повече шанс можехме и да се поздравим с победа.
#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн