Новият управител на ВиК – Стара Загора Мирослав Желев се представи пред медиите

STZAGORA.NET
Новият управител на ВиК – Стара Загора Мирослав Желев встъпи в длъжност. След като заповедта за смяна на управителя на ВиК стана факт в търговския регистър, назначеният със заповед на министъра на МРРБ Мирослав Желев започна работа.

Новият управител е завършил компютърни системи в ТУ Габрово и е магистър по финанси. На въпрос член ли е на БСП, той отговори, че симпатизира на партията мандатоносител.

На журналистически въпрос не се ли притеснява, че назначението му е направено от министър, който до дни ще бъде сменен, Желев коментира, че е готов да работи дългосрочно.

През 2013 г. инж.Румен Райков бе сменен от новите властимащи, работещите във ВиК организираха подписка и протести, но държавата като принципал и собственик на капитала определя кой да бъде управителят. Беше назначен инж.Радостин Миланов, близък до депутата от БСП Атанас Пъдев. В четвъртък миналата седмица стана ясно, че доверието от Миланов е свалено и предстои смяна.

(ТВ Стара Загора)
#

vvv

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн