Инициативната група на АБВ-Стара Загора кани симпатизантите на движението да се запишат в новоучредяващата се едноименна партия до сряда, 18 юни

STZAGORA.NET
На страницата си в социалната мрежа “Фейсбук” един от основателите на движение АБВ – старозагорецът д-р Евгений Желев, оповести днес призива на Инициативната група в Стара Загора към симпатизантите на движението да се запишат в едноименната партия, чиято учредителна конференция ще се проведе 10 дни по-късно в София. Това може да стане в съвсем кратък технологичен срок – до утре, 18 юни. Публикуваме поместения призив:

Приятели,

Преди три седмици ви обещахме добри новини и първата е вече факт. Уведомяваме ви, че на 28 юни 2014 г., събота, ще се проведе учредителна конференция на партия АБВ. Моля тези, които биха искали да станат членове на партията и да участват в конференцията, да се обадят в клуба ДО СРЯДА, 18 ЮНИ. Възможно е да заявите и само желание за членство в новата партия, присъствието на учредяването не е задължително.

Надяваме се да се съобразите със срока, тъй като е необходимо да се попълнят някои документи, а на нас ни е необходимо технологично време, за да ги приготвим за изпращане.

Бихме се радвали, ако всички имате желание да продължим заедно напред. Надяваме се, ако не искате, да ни уведомите за решението си. Не можем да задължим никого, и ако не желаете да членувате в партия не означава, че няма да останете наши симпатизанти. Процедурно обаче за нас е важно да знаем какви са намеренията ви, защото се подготвят документите за регистрация на партията, за което има определени изисквания и срокове. Да не забравяме, че идват и избори, за които трябва да се подготвим.

Благодарим за съпричастието към идеите на АБВ и ви очакваме в клуба.

Инициативна група АБВ – Стара Загора

#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн