Празнично работно време и цени в обектите на Регионалния исторически музей – Стара Загора, на 24 май

STZAGORA.NET
На 24 май 2014 г. – Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост, за старозагорци и гостите на града ще бъдат отворени следните музейни обекти:

Регионален исторически музей, Музей „Неолитни жилища”, Архитектурен комплекс „Музей на религиите, Къща – музей „Градски бит XIX в.”, „Хилендарски метох”.

Входът за музея и всички музейни обекти ще бъде на преференциални цени както следва:

РИМ – Стара Загора и музей „Неолитни жилища”: възрастни – 3 лв., пенсионери – 1 лв., ученици и студенти – 0.50 лв.

Архитектурен комплекс „Музей на религиите”, къща-музей „Градски бит XIX в.” и „Хилендарски метох”: възрастни – 2 лв., пенсионери, ученици и студенти – 0.50 лв.

*

Аудиогидове на разположение на посетителите в РИМ – Стара Загора

От 24 май 2014 г. посетителите на Регионалния исторически музей – Стара Загора ще имат възможността да ползват услугата „аудиогид“.
Аудиогидът дава подробна информация за 30 от най-атрактивните експонати, изложени в постоянната експозиция на музея.

РИМ – Стара Загора е един от малкото музеи в България, които предлагат интерактивна обиколка като допълнителна атракция за посетителите.

Таксата за ползването на устройството е 3 лв., а на 24 май, по случай Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост, новата услуга ще се ползва на промоционална цена от 1 лв.
#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн