Затварят до средата на юни месец ул.”Ген. Столетов” за ремонт, както и улици в центъра в петък заради предизборни прояви

STZAGORA.NET
Във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности по ул. „Ген. Столетов“ за времето от 23.05.2014 г. до 15.06.2014 г. ще бъде спряно поетапно движението на лични автомобили и МПС –та извършващи транспорт за собствена сметка в участъци както следва:

- 1-ви етап в участъка от ул. „Г. С. Раковски“ до ул. „Цар Иван Шишман“;
- 2-ри етап в участъка от ул. „Цар Иван Шишман“ до ул. „Х. Д. Асенов“;
- 3-ти етап от ул. „Х. Д. Асенов“ до ул. „Св. Отец Паисий“;
- 4-ти етап от ул. „Св. Отец Паисий“ до ул. „Д-р Тодор Стоянович“.

Движението на превозни средства по линии от градския масов транспорт, извършващи обществен превоз на пътници няма да се преустановява.

Община Стара Загора призовава водачите на превозни средства да шофират с повишено внимание в указаните участъци и да спазват стриктно вертикалната маркировка.

С Ъ О Б Щ Е Н И Е
Във връзка с провеждане на митинг за закриване на предизборна кампания на партия, участваща в Изборите за Европейски Парламент 2014, за времето от 16,00 ч. до 21,00 ч. на 23.05.2014 г. се преустановява движението на личен и обществен транспорт по улиците, през които преминава митинга, а именно: по ул. „Иван Вазов“ в участъка от ул. „Радецки“ (посока Казанлък) до ул. „Хан Аспарух“.

Не се ограничава движението на превозни средства в двете посоки по ул. „Хан Аспарух“. При необходимост ще се направи временна организация на движение на превозни средства по ул. „Хан Аспарух“, като движението в двете посоки по ул. „Хан Аспарух“ ще се осъществява в западното платно за движение.
#vvv

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн