Бойко Борисов в Стара Загора: Не ни стигна времето само да ви направим връзка с магистралата

STZAGORA.NET


На митинга за представяне на участници в листата на ПП ГЕРБ за Евроизборите в Стара Загора кратки речи произнесоха (в хронологичен ред) водачът Томислав Дончев, зам.-председателят на партията и шеф на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов и лидерът Бойко Борисов.

“През последните седмици посетих над 100 градове и села. Имаше места, в които трябваше да обяснявам какво е Европа. Имаше места, в които трябваше да давам надежда на хората, защото те чувстваха страх. За да няма страх ви призовавам да бъдете будни и тревожни, защото само тогава демокрацията не е в опасност. България има само един път и той минава през Европа” – заяви Томислав Дончев.

“ГЕРБ обещава малко, но изпълнява всичко. Другите партии обещават много, но не изпълняват почти нищо – каза Цветан Цветанов пред изпълнилите площада старозагорци. – Трябва да сте готови в оставащите няколко дни: те ще направят нещо подобно на Костинброд ’2013, за да отблъснат хората да упражнят конституционното си право. Но запомнете едно: когато има висока избирателна активност, когато отидем да гласуваме над 3 милиона и половина български граждани, това означава, че ГЕРБ ще има 8 депутата, ще бъде 1-ви и ще съответства на номер 18. Но по-важното е, че с такава убедителна победа ще отидем на предсрочни парламентарни избори. За да върнем България в европейската интеграция, в силна и обединена Европа и да се възползваме от най-ценното в Европейския съюз – европейската солидарност. Затова, скъпи приятели, на 25-ти всичи над 18 – с номер 18!” – допълни Цветанов.

“Единственото, което можем да ви обещаем, е много работа и да продължим да правим това, което сме правили – заяви Бойко Борисов. – Тук по спомен имаме едно нещо, за което не стигна времето – това е да ви направим връзка с магистралата. По всичко друго сме си изпълнили задачата. На 25-ти, рибари ако има: ще кълве следобед. Сутринта на 25-ти кълве само на Мая Манолова. Недейте да ходите, нищо няма да хванете. От 100 години риболовците не са ходили по-рано от 1 юни на риба. Сега го направиха от 25-ти, за да намалят избирателната активност. Така че не се подвеждайте, ще се радваме да ни подкрепите” – допълни Борисов. Преди това той се срещна в зала 2 на комплекс “Верея” с представители на бизнеса в Стара Загора, с които проведе оживен и откровен разговор. Пътят към сцената на лидера на ГЕРБ след това не беше никак лесен, и той така и не можа да стигне до нея, обсаден от стотици старозагорци, които искаха да получат автограф или да се видят на обща снимка с него. Затова накрая му дадоха подвижен микрофон и той говори както е сред хората на площада пред Общината.

Митингът бе открит с изпълнения на трио “Гранди тенори”, а след представянето на листата и речите продължи с чудесни изпълнения на дамите от трио “Сопрани”, облечени в бяло, зелено и червено. Междувременно Цветан Цветанов връчи купата на ГЕРБ на отбора-победител в проведения в Стара Загора футболен турнир за аматьори.


#vvv

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн