Шестима милионери има в Старозагорска област според подадените декларации. Данъчната кампания приключи успешно за Офиса на НАП в Града на липите

STZAGORA.NET
100% от очакваните за 2014 г. декларации за доходите на физически лица са подадени. Над 26 хиляди физически лица и еднолични търговци от Област Стара Загора са декларирали своите приходи пред НАП. Тенденция и през тази година е повишаване броя на декларациите, подадени през интернет с Е-подпис, съобщиха от пресцентъра на институцията.

Шестима жители на Старозагорска област са декларирали доходи за над 1 милион лева.

58% от данъчно задължените лица са предпочели да посетят Офис на НАП, а над 30% са ползвали пощенски оператор или куриер.

Обработването на получените декларации е ритмично и в случай на допуснати грешки лицата се уведомяват на посочените от тях телефони, мейли или адреси. В НАП-Стара Загора разчитат на пълното им съдействие за отстраняване на неточности или липси в декларираните данни. Онези от клиентите, които са пропуснали срока за плащане на дължимия данък – 30 април, могат да проверят актуалната лихва към момента на плащане на сумите с ПИК или електронен подпис.

На въпроси и допълнителна информация отговарят служителите от Инфоцентъра на НАП на телефон 0700 18 700, на цената на градски разговор.
#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн