Кметът на Стара Загора Живко Тодоров ще награди победителите в масовия крос в Международния ден на предизвикателството

STZAGORA.NET

В Международния ден на предизвикателството и национален ден на спорта – 17 май, танцьорките от мажоретния състав на Община Стара Загора ще подарят на кмета Живко Тодоров завоюваната от тях купа на Държавното първенство по танци „Дъга от таланти“, което се проведе в началото на м.май.

Призът за втори път е в ръцете на старозагорските момичета, които утре ще участват и в традиционните демонстрации на спортни клубове от 9,30 ч. на площада пред сградата на общината. Те ще се срещнат с кмета в 10,15 ч.

Утре (събота) от площада в 11:00 ч. ще тръгне масов лекоатлетически крос, в който могат да участват всички желаещи, независимо от възрастта. Те ще получат регистрационен номер и специална тениска. Участниците ще изминат трасето от общината до Mall Galleria, където ще финишират пред южния вход на мола.

Кметът Живко Тодоров ще награди победителите от кроса на втория етаж на мола. Те ще получат награди, осигурени от организаторите – Община Стара Загора, Mall Galleria/Pure Jatomi Fitness – спортни обувки и абонамент за занимания с фитнес. На специална томбола ще бъдат разиграни 3 чифта спортни обувки, осигурени от мола, 15 едноседмични и 5 едномесечни абонамента за Pure Jatomi Fitness, както и 4 ваучера за 8Д кино, осигурени от Mall Galleria.
#

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн