M3 Communications Group, Inc. с две награди BAPRA Bright Awards 2014

STZAGORA.NET

14 май 2014 г., София. M3 Communications Group, Inc. получи две награди на Българската асоциация на PR агенциите. Компанията спечели трети места в най-значимите категории – „Агенция на годината“ и „Комуникационна кампания в публичния сектор“, с проекта „Шумен – живият град“.

„Благодаря на колегите и на всички клиенти, които бяха част от успеха на M3 Communications през 2013 г. Щастлив съм, че за пореден път доказахме професионализма и уменията си успешно да реализираме проекти за различни сектори. Продължаваме да работим усърдно, защото ни предстои година с още по-големи очаквания и предизвикателства, годината, в която M3 Communications навършва 20 г.“, каза Максим Бехар, CEO, M3 Communications Group, Inc.

M3 Communications бе отличена в категорията „Агенция на годината“, защото притежава богато портфолио от услуги и предлага иновативен и стратегически подход при създаването на концепции и реализирането на различни кампании. През изминалата 2013 г. агенцията демонстрира успешна бизнес стратегия за развитие на своето клиентско портфолио и ръст в приходите.

Кампанията „Шумен – живият град“, в подкрепа на кандидатурата на града за Европейска столица на културата, промени физическия облик на града, засили ролята на културата в процеса на утвърждаване на Шумен и региона като център на духовността и знанието чрез въвличане на най-широки социални групи в местната културна политика.

В юбилейното, пето издание на BAPRA Bright Awards взеха участие 86 кампании, подадени от 20 агенции и 6 компании и организации. Тази година оценяването на най-успешните PR кампании в България се извърши от 20-членно международно жури, чийто председател беше г-н Дейвид Галахър, президент на Световната PR организация (ICCO).

През април 2014 г. M3 Communications Group, Inc. беше отличена за единствен финалист на световните награди SABRE Awards в категория Retailers за Европа, Средния изток и Африка с кампания на BILLA България. В края на 2013 г. управителят на компанията Максим Бехар бе избран за вицепрезидент на Световната PR асоциация (ICCO).

За M3 Communications Group, Inc.
M3 Communications Group, Inc. oсигурява широк спектър от услуги в областта на публичните комуникации – комуникационни стратегии, връзки с медиите, уеб услуги, разработване и печат на рекламни материали, медия планиране и купуване, планиране и организиране на корпоративни събития, кризисен мениджмънт, лобиране, маркетингови концепции, медия мониторинг.

Основателят на компанията и изпълнителен директор Максим Бехар има повече от 25 години богат опит в областта на публичните комуникации и е широко признат като експерт по комуникации. Той е творческа личност с влияние в българския политически и бизнес живот. M3 Communications Group, Inc. е партньор на най-голямата PR компания в света H+K Strategies, част от WPP Group PLC, от 12 години.

За БАПРА:
Българската асоциация на PR агенциите (БАПРА) е създадена през 2001 г. Асоциацията е представител на най-авторитетните компании за комуникационни услуги на пазара в България.

През изминалите години БАПРА допринесе за повишаване на етичните стандарти и професионализма в сферата. Всички компании, които членуват в асоциацията, приемат Етичния кодекс, гарантират прозрачна и почтена дейност, висок професионализъм и лоялно отношение както към клиентите, така и към своите колеги.
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн